Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Amatorism garantat sută la sută la vârful MTS

Postat la: 18.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au trecut mai bine de trei luni de zile de cand liderul PSD Brasov, Marius Dunca, a fost numit ministrul Tineretului si Sportului, insa nici pana a cum n-a prea inteles cum functioneaza aceasta institutie. O dovada in acest sens este faptul ca nici pana acum organigrama MTS nu este aprobata de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP).

Actuala conducere a MTS, adica ministrul Marius Dunca, dar mai ales controversatul secretar general Mircea Popa, demonstreaza amatorism si prostie si ca atare nu sunt in stare sa propuna la ANFP o organigrama a MTS care sa fie functionala si legala. De fapt, diletantismul celor din conducerea MTS este demonstrat si de faptul ca organigrama MTS a fost respinsa de ANFP pentru ca nu respecta prevederile legale in vigoare. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews controversatul secretar general Mircea Popa vrea sa schimbe organigrama doar si ca sa scape de un director general care nu-i canta in struna si in locul acestuia sa-l aduca pe cel cu care umbla zilnic ca Stan si Bran, Stefan Sandulache, directorul impus de PDL la DMTS Bucuresti, omul garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE