Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alt scandal în școli: Profesoară, bătută de un elev la Constanța. Adolescentul va fi cercetat sub control judiciar

Postat la: 10.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O profesoară a fost bătută de un elev în liceul "Virgil Madgearu" din Constanţa. Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore. Elevul va fi cercetat sub control judiciar pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Totul s-a întâmplat în timpul unei ore de franceză, după ce profesoara i-a atras atenția elevului de 16 ani că nu face parte din colectivul clasei respective și i-a cerut la plece de la oră. Atunci, adolescentul a început să o înjure pe profesoară și a lovit-o cu plama peste față, după care a fugit de la școală. Potrivit IPJ Constanța, câteva ore mai târziu, elevul a fost reținut de polițiști, iar acum este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Adolescentul repetă clasa a IX-a, în cadrul ciclului de învăţământ şcolar-profesional. Cererea de reînmatriculare a fost semnată de bunica sa, părinții băiatului fiind plecați să muncească în străinătate. Acest caz vine la doar câteva zile după ce un incident similar s-a produs la o școală din județul Teleorman. Între timp, elevul-agresor din acest județ a fost arestat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE