Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alin Băran, minerul rănit în explozia din Mina Uricani, a murit. Bărbatul avea 43 de ani

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alin Băran, minerul rănit în explozia din Mina Uricani, a murit joi dimineață la Spitalul de Arși din București. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, este a doua victimă a accidentului care a avut loc pe 30 octombrie în Mina Uricani, județul Hunedoara.

Prefectul de Hunedoara, Kiszely Fabius, a declarat că a fost inștiințat de Inspectoratul Teritorila de Muncă despre moartea lui Alin Băran, al de-al doilea miner rănit în explozia din Mina Uricani, informează Mediafax.ro. „A murit în această dimineaţă, în jurul orei 05.30. Este vorba despre cel care era cel mai grav dintre ei, cu peste 40% arsuri pe suprafaţa corpului şi care avea căile aeriene foarte afectate. Celalalt este bine, mâine va fi externat", a declarat directorul medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu.

Patru mineri au fost răniți, în 30 octombrie, după ce o explozie a avut loc în Mina Uricani. Un al cincilea ortac a reușit să intre ca să-și salveze colegii, însă s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Trei mineri au fost găsiți de salvatori la scurt timp după producerea deflagrației și au fost scoți din mină. Al patrulea, Aurel Anghel, a fost dat dispărut și, după trei ore și jumătate, a fost scos la suprafață, însă fără suflare.

Potrivit sursei citate, cei trei mineri au fost duşi în Capitală, cu un elicopter, doi dintre ei fiind transportaţi la Spitalul de Arşi şi unul la Spitalul „Bagdasar Arseni". În explozia din Mina Uricani și-a pierdut viața și Aurel Anghel. Minerul a fost găsit mort, după ce ar fi fost aruncat în gol de suflul deflagrației aproape 200 de metri. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, era căsătorit și avea o fiică. Potrivit primarului din Uricani, minerul mai avea două zile până când intra în șomaj.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE