Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alimentele interzise in Biblie. Ce mancaruri sunt considerate "necurate"

Postat la: 03.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alimentatia crestinilor trebuie sa fie una simpla, chibzuita si sanatoasa, sustin Parintii Bisericii din primele secole. Multe dintre mancarurile pe care le consumam zilnic sunt considerate "necurate". Iata lista de alimente interzise in Biblie.

Carnea de porc. Este cea mai cautata in Romania, acoperind aproape jumatate din consumul de carne, de circa 60 de kilograme pe cap de locuitor pe an. „Sa nu mancati carne de porc si sa nu va atingeti de el". (Leviticul 11:7-8)

Carnea de iepure. Este bogata in proteine, gustoasa, dar se regaseste pe lista de alimente interzise in Biblie. "Iepurele de casa e necurat pentru voi".

Si o parte din carnea de pasare este pe lista de alimente interzise in Biblie. "Din pasari sa nu mancati si sa va ingretosati de acestea, ca sunt spurcate: vulturul, zgribtorul si vulturul de mare; corbul si soimul cu soiurile lor; toata cioara si soiurile ei; strutul, cucuveaua, randunica si uliul cu soiurile lui; huhurezul, lebada, pelicanul si cocorul; cocostarcul, pupaza si liliacul".

Printre lucrurile interzise in Biblie se numara si purtarea tatuajelor de orice fel. Un credincios adevarat, care respecta Biblia, se va feri de tatuaje, conform scrierii din Leviticul 9:28. Aceasta spune „Sa nu va faceti taieturi in carne pentru un mort si sa nu va faceti slove sapate pe voi".
Barfele

Chiar daca le consideram nevinovate, si barfele sunt interzise in Cartea Sfanta:

„Sa nu umbli cu barfe in poporul tau. Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau". (Leviticul 19:16)

Un alt lucru interzis cu vehementa de Biblie se refera si la vrajitorie, potrivit click.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE