Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alex Bodi parasit de Bianca Dragusanu. Cu cine l-a inlocuit

Postat la: 09.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bianca Dragusanu a intrat in noul an singura, vedeta s-a despartit de Alex Bodi cu cateva zile inainte de Revelion. Cei doi nu au oferit prea multe detalii, insa la scurt timp barbatul s-a afisat in compania fostei sale sotii, pentru care se spune ca ar fi parasit-o pe Bianca.

O noua ipoteza a fost lansata de curand, o amica a lui Alex Bodi l-a intrebat pe retelele de socializare: "S-a cuplat Bianca cu Josip?". Alex nu a oferit niciun raspuns, astfel ca nimic nu a fost confirmat. Bianca si Josip s-au cunoscut pe vremea cand vedeta era cu Alex Bodi, croatul petrecand alaturi de acestia un concediu in Dubai. Josip a fost si el casatorit, avand o fiica din acea casnicie. Croatul Josip Heit este seful lui Alex Bodi in compania Gold Standard Bank, un holding ce detine compania germana Karat Bars International GMBH, specializata in vanzarea de aur si digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Alex Bodi il considera pe Josip cel mai bun prieten al sau si il numeste, de fiecare data, „fratele meu".

Bianca Dragusanu si Alex Bodi erau de nedespartit si nimeni nu se astepta ca cei doi sa ia o decizie radicala si sa termine povestea lor de dragoste. S-au intalnit, s-au vazut si s-au placut. Totul anunta o iubire furtunoasa si chiar asa a fost. Pana la un moment dat. Bianca se pozeaza in continuare in ipostaze sexy, iar pe chipul ei nu se vede vreo urma de tristete. Fanii ei insa spera la o impacare intre ea si Alex Bodi.

„E bine ca nu mai esti cu Alex, meriti ceva mai bun", a scris o fana in dreptul unei fotografii publicate de Bianca. „Din punctul meu de vedere, a fost cel mai potrivit cuplu si sincer, niciodata nu am vazut-o pe Bianca atat de fericita", a spus o alta urmaritoare. „Adevarat, erau superbi amanoi, eu tot sper sa se impace. Sunt sigura ca ei tot se iubesc", a intervenit o a treia fata in discutie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE