Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alerta medicala. Bacterie rezistentă la antibiotice, descoperită în SUA

Postat la: 27.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prima bacterie rezistentă la orice fel de antibiotic a fost descoperită în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre o formă rară de E coli. Aceasta a fost descoperită în urina unei femei de 49 de ani din Pennsylvania, această situaţie fiind deja preluată de Departamentul de Apărare a Ţării din Statele Unite, potrivit CNN.

Cazul a fost făcut public de Tom Frieden, directorul Centrului de Control şi Prevenire a Bolilor din Statele Unite ale Americii. Acesta a explicat că în urina unei femei de 49 de ani din Pennsylvania a fost descoperită o formă rară de E coli care nu cedează în faţa niciunui antibiotic. Bacteria nu a dispărut nici după ce medicii au folosit Colistin, un antibiotic pe care cadrele medicale îl folosesc doar în situaţiile de maximă urgenţă. Femeia a mers la o clinică din Pennsylvania, unde medicul care i-a făcut investigaţiile a descoperit bacteria în urina ei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE