Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alerta! Amenințare cu bombă la două licee din Târgoviște

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Sorin, șeful Inspectoratului Școlar Dâmbovița a declarat că este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva în județ. „La solicitarea Jandarmeriei, am suspendat cursurile în două licee care sunt gard în gard. E vorba de „Constantin Carabella" și Liceul de Arte „Bălașa Doamna".

Cred că e vorba de o glumă proastă a unui elev. Dacă se dovedește acest lucru, acest elev poate fi exmatriculat și va putea răspunde penal. Cursurile rămân suspendate pentru întreaga zi", a mai spus Ion Sorin. La rândul său, prefectul județului Dâmbovița, Antonel Jîjîie, a declarat pentru adevarul.ro că s-au primit douiă mesaje de amenințare.

„S-au solicitat negoicieri în faţa Primăriei, la ora la care s-au solicitat discuţiile, la 7.36, dar nu s-a prezentat nimeni. Cel care a ameninţat a revenit cu alt mesaj, în care a spus că la ora 11.00 urmează să declanşeze, la cele două licee, exploziile. Noi am închis, la prima oră, liceele, nu a intrat nimeni în şcoală, pirotehniştii verifică unităţile. Până la această oră, cele două licee au fost verificate în proporţie de 70%. Noi spunem că sunt mesaje atipice. Apelul a fost iniţiat de pe o cartelă prepay, prin internet. Astăzi, închidem şcolile, vedem dacă la 11.00 revine cu un alt mesaj", a declarat, pentru „Adevărul", prefectul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE