Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alertă la Institutul Regional de Oncologie Iaşi. 11 pacienţi au fost infectaţi cu virusul AH1N1

Postat la: 05.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei 11 pacienţi în cazul cărora a fost confirmat prezenţa virusul AH1N1 se află internaţi în secţia de Terapie Intensivă a Institutului Regional de Oncologie, iar cinci dintre ei sunt în stare foarte gravă. Medicii sunt de părere că aceştia s-au infectat de la un vizitator.

În condiţiile acestea, conducerea Insitutului Regional de Oncologie a decis să impună starea de carantină în întreg spitalul. "S-a interzis accesul vizitatorilor, s-a dispus izolarea bolnavilor pentru a nu se extinde boala. Au fost luate măsuri de dezinfecţie în spital şi s-a decis vaccinarea personalului medical", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu. Mai mult decât atât, toate intervenţiile chirurgicale minore au fost amânate, doar pacienţii aflaţi în stare gravă fiind supuşi operaţiilor.

"Am restricţionat accesul vizitatorilor, am precizat pe toate uşile din institut «Atenţie, gripă!» şi am achiziţionat teste rapide care pot confirma prezenţa virusului în 20-30 de minute", a precizat Mirela Grosu, managerul IRO Iaşi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE