Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ai o masina mai veche de 12 ani? Ce a-i putea primi daca renunti la autovehicul

Postat la: 26.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toti conducatorii auto cu masini mai vechi de 12 ani ar putea avea noi beneficii daca renunta la vechea masina, cel putin asta prevede un proiect inregistrat recent la Senat, ce are ca scop eliminarea autovehiculelor foarte vechi si poluante. Conducatorii ar putea primi in schimb bani de la stat pentru a-si achizitiona panouri solare, o centrala termica, sau alte surse alternativ/ecologice.

Concret, proiectul de act normativ prevede acordarea unui voucher valoric pentru achizitia de panouri solare, centrale termice putin poluante si surse alternativ/ecologice, cu conditia ca solicitantul sa predea la un centru autorizat de colectare o masina veche si poluanta. Voucherul va avea valoarea de 4.500 de lei, iar masina predata trebuie sa indeplineasca conditia vechimii, care trebuie sa fie mai mare de 12 ani.

Potrivit avocat.net, campania va viza atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, care nu au mai solicitat si alte fonduri de la Agentia Fondului de Mediu. Aceasta campanie se va suprapune Programului National Rabla si nu-l va inlocui. Doritorii au la dispozitie 30 de zile pentru a achizitiona produsul dorit si trebuie sa justifice achizitia prin factura fiscala. De asemenea, voucherul nu poate fi instrainat sau folosit pentru achizitionarea altui produs. Pentru a intra in vigoare, proiectul trebuie sa fie aprobat de Parlament, de promulgare si de publicarea in Monitorul Oficial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE