ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Agresorii din Centrul Vechi au fost identificați. Cine sunt cei doi tineri care au înjunghiat un bărbat

Postat la: 18.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi tineri de 26 de ani fiecare sunt suspecții principali ai poliției și au fost duși deja la audieri în cazul bărbatului înjunghiat vineri seara în Centrul vechi al Capitalei. Cei doi bărbați au fost prinși cu ajutorul oamenilor care au mers la poliție sau au sunat pentru a oferi informații.

"Având în vedere lipsa indiciilor cu privire la identitatea persoanelor în cauză, la data de 16 mai 2015, am formulat, prin intermediul mass-media, un apel către persoanele care puteau furniza detalii referitoare la agresiunea comisă. În urma acestui apel, au fost obţinute numeroase informaţii de la persoane care s-au prezentat la organele de poliţie ori au apelat numărul unic de urgenţă, în baza cărora au fost identificate persoanele implicate în agresiune", se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ulterior, la Poliţie a ajuns şi unul dintre suspecţi, care a afirmat că nu a mai suportat presiunea mediatică. Amicul său, însă, care, de altfel, a şi înjunghiat victima, nu a putut fi găsit şi este căutat de autorităţi.

Vineri noapte, în jurul orei 3.30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui, după ce a intrat într-un conflict cu doi tineri.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE