Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aglomeraţie la punctul de trecere frontierei de la Giurgiu - Ruse. S-au format cozi de opt kilometri

Postat la: 13.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, joi, au crescut timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu - Ruse din cauza capacităţii de control reduse a autorităţilor de frontieră bulgare. La această oră, s-au format cozi de autovehicule de aproximativ 8 kilometri.

Potrivit CNAIR, la această oră sunt formate coloane ale vehiculelor de aproximativ 8 kilometri şi au crescut timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei dintre România şi Bulgaria de la Giurgiu - Ruse din cauza capacităţii de control reduse a autorităţilor de frontieră bulgare. "CNAIR asigură utilizatorii că efectuează controlul specific la întreaga capacitate şi poate deschide puncte suplimentare de control pentru reluarea normală a traficului, astfel încât acesta să poată fi fluidizat rapid prin urgentarea operaţiunilor specifice din Agenţia de Control şi Încasare", arată compania.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE