Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Porumboiu: „Daniel Constantin, un șpăgar notoriu"

Postat la: 22.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Am cunoscut mulți politicieni, o parte dintre ei cu calitate, alții fără. Dintre toți, cea mai mare canalie e acest Daniel Constantin. Un șpăgar notoriu, care a distrus tot ce putea distruge la Ministerul Agriculturii.", spune Adrian Porumboiu.

"Pentru mine e cel care a dispus sancționarea cu 12 milioane euro a unei exploatații agricole pentru abaterea DEOSEBIT de GRAVĂ că 17 vaci nu aveau crotalii și 79 de vitei (care erau înregistrați in contabilitatea fermei) nu erau înregistrați in SNIA. O eroare umană fără nici o influența financiară, prejudiciul fiind 0 euro și o lei. Și ca răzbunarea escrocului sa fie pe măsura, firma a mai primit un 'supliment' de aproximativ 5 milioane de euro după modelul 'dacă m-au sancționat 3 ani, e normal sa fie și al 4-lea'! Tot ce a făcut nemernicul de Daniel Constantin a fost sub oblăduirea lui Ponta! Amândoi își permit sa vorbească de capitalul românesc! Doamne ce râsuri de oameni! Nu pot sa închei pînă nu le transmit celor doi 'conjugaț' un sincer SICTIR !", a fost mesajul dur postat de cunsocutul om de afaceri în domeniul agriculturii, Adrian Porumboiu pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE