Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adolescenta din Iaşi, plecată de acasă după o ceartă cu un profesor, găsită după două zile de căutări

Postat la: 25.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adolescenta de 15 ani din Iaşi plecată de acasă de marţi, după ce a fost certată de către un profesor deoarece a făcut un cont de Facebook fals cu numele lui, a fost găsită, joi dimineaţă, pe marginea unui drum.

Fata a fost găsită joi dimineaţă, în jurul orei 4, în comuna Comarna, de către un şofer. Potrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, adolescenta va fi supusă unui examen medical amănunţit care să stabiliească dacă faptul că a stat două nopţi în frig i-a afectat sănătatea. "În această dimineaţă în jurul orei 4.00 cea de-a doua minoră plecată voluntar de la şcoală pe 23 mai a fost găsită de către un conducător auto în timp ce se deplasa pe marginea unui drum din zona localităţii Comarna. Starea fetei era bună, conducătorul auto a dus copila la postul de Poliţie. Colegii mi-au transmis că fata este bine, însă i se vor face investigaţii suplimentare", a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Zeci de oameni au căutat adolescenta plecată de acasă de marţi, împreună cu o colegă, după ce ar fi fost certate de către un profesor deoarece au făcut un cont de Facebook fals cu numele lui şi ar fi fost ameninţate cu corigenţa. Cele două eleve în clasa a 8-a la şcoala din localitatea ieşeană Moşna au fost certate, marţi, şi ameninţate cu corigenţa, de către profesorul de istorie, după ce fetele făcuseră un cont de Facebook fals cu numele cadrului didactic şi publicaseră acolo mai multe fotografii cu acesta şi cu familia lui. Speriate, fetele au fugit de la şcoală, iar noaptea de marţi spre miercuri au petrecut-o pe câmp, la mai bine de 20 de kilometri de satul în care locuiesc. Miercuri au fost văzute pe o şosea de către un localnic, care a convins-o pe una dintre ele să se întoarcă acasă, dar cealaltă a fugit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE