Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adevarata cauza a mortii lui George Michael

Postat la: 26.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O persoana apropiata lui George Michael le dezvaluie jurnalistilor americani cauza cea mai probabila a mortii celebrului artist. Insuficienta cardiaca este o posibila cauza a mortii lui George Michael, conform managerului sau, Michael Lippman, anunta CNN.

De asemenea, Politia cerceteaza decesul artistului, considerandu-l "neasteptat, dar nu suspect". George Michael a murit duminica, la varsta de 53 de ani. Potrivit Politiei din Thames Valley, o ambulanta a fost chemata in regim de urgenta la o proprietate privata din Goring, in comitatul Oxfordshire, duminica, la ora 13.42 GMT.

"Cu mare tristete, va confirmam ca iubitul nostru fiu, frate si prieten George a murit impacat in resedinta lui, in perioada Craciunului. Familia cere sa ii fie respectata intimitatea in aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaratii", a declarat agentul de presa al muzicianului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE