Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adevărul despre zodii a iesit la suprafata

Postat la: 14.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fie că recunosc, fie că nu, nativii a 4 semne zodiacale au avut întotdeauna ceva de ascuns. În timp ce unii se rușinează cu defectele lor, alții ar face orice ca nimeni să nu afle cea mai rea latură a lor.

Berbec

Este cel mai egoist nativ dintre toate semnele zodiacale. Potrivit lui, el este întotdeauna pe locul 1, indiferent de adversar. Are un orgoliu atât de mare, încât nici atunci când greșește nu e în stare să recunoască. Acest lucru nu îi va aduce întotdeauna succes, așa că ar trebui să mai lase capul plecat.

Taur

Dacă nativul Berbec este egoist, nativul Taur este cel mai încăpățânat dintre toate zodiile. Dacă își pune ceva în minte, va face orice să îl ducă la bun sfârșit. Uneori, e în stare să rupă prietenii de durată și să își trădeze până și cei mai apropiați prieteni pentru a-și atinge scopul, lucru care nu îi plasează în categoria celor mai de încredere.

Gemeni

Deși nu va recunoaște niciodată, nativul Gemeni este bârfitorul zodiacului. Îi place să știe tot despre toți și să îi vorbească pe la spate cu nonșalanță. E mereu preocupat de ce se întâmplă în jurul său și nu își dorește să îl întreacă nimeni. Are o invidie uriașă și e capabil de multe fapte murdare.

Rac

Dacă nu ar fi cineva alături de el, nativul Rac ar fi la pământ din pricina moralului său. Este o persoană slabă, care nu e în stare să lupte și vrea să ascundă această slăbiciune cu orice preț. Nu suportă să fie sensibil și caută întotdeauna să afișeze o altă imagine decât cea reală. Dar...numai el știe ce e în mintea sa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE