Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Acum e clar! Ce-a pățit Florian Coldea peste noapte

Postat la: 14.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După suspendarea din funcția de prim adjunct si punerea la dispozitia directorului Eduard Hellvig, generalul Florian Coldea a fost scos si de pe site-ul SRI, ceea ce ne ofera indicii despre soarta acestuia in continuare.

Oficial, Coldea nu a fost schimbat din funcția de șef operativ al serviciului, este doar suspendat și pus la dispoziția directorului în perioada în care este anchetat de comisia internă a SRI, în urma dezvăluirile scandaloase ale legăturilor strânse cu fugarul Sebastian Ghiță. Este posibil totuși ca generalul Coldea să fie înlocuit din cauza acestui scandal, după 11 ani în care a fost omul cheie al SRI.

Cei 3 adjuncți rămași sub directorul Hellvig sunt generalul Cristian Bizadea, fostul șef de cabinet al lui Eduard Hellvig, generalul Adrian Ciocîrlan, fost șef al Direcției pentru Apărarea Constituției, cea mai importantă din SRI, și generalul Viorel Voinescu, numit pe această poziție în 2005, odată cu Florian Coldea. Cat despre Coldea, acesta, in urma anchetei interne ar urma sa fie inlaturat din servicii si, poate, daca se va dori o solutie eleganta, va primi un post in diplomatie. Este greu de crezut ca va fi deferit justitiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE