Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Activitatea Direcţiilor Permise Auto, sistată din cauza unor defecţiuni tehnice

Postat la: 26.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a mers, joi, la sediul Direcţiei Permise Auto, pentru a afla cât durează lucrările de reparaţie a echipamentului care a dus la blocarea activităţii instituţiei şi pentru a vedea care este situaţia persoanelor programate pentru obţinerea carnetului auto.

Carmen Dan a ajuns, joi dimineaţa, la Direcţia Permise pentru a afla cât durează lucrările de reparaţii a echipamentului de răcire a unui server, care a dus la blocarea activităţii angajaţilor instituţiei. Totodată, ministrul vrea să vadă care este situaţia persoanelor programate pentru depunerea sau ridicare actelor pentru obţinerea permisului auto.

Întrucât activitatea de joi a Direcţiei Permise Auto a fost sistată din cauza unor probleme tehnice, ziua va fi recuperată fie prin lucru peste program, fie într-o sâmbătă, cei care au fost programaţi urmând a fi chemaţi în altă zi, a declarat, pentru Mediafax, directorul DRPCIV, Florin Catană.

„Nu este vorba despre o defecţiune a softului, ci s-a defectat un echipament de răcire a unui server. De azi noapte se lucrează la remediere şi încercăm pe cât posibil să rezolvăm astăzi problema. Toţi cei care au fost programaţi azi vor fi reprogramaţi. Într-un fel sau altul se va recupera ziua de azi, fie se va lucra peste program, fie se va lucra sâmbătă. Depinde", a declarat directorul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

În cadrul birourilor centrale şi din ţară ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, în cursul zilei de joi, activităţi cu publicul din cauza unor probleme tehnice, anunţă reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne. „Din cauza unor defecţiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfăşura activităţi cu publicul la nivelul serviciilor centrale şi judeţene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei", au precizat reprezentanţi ai MAI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE