Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Acoperiții din „Doi șʹun sfert" au acaparat Armata Română

Postat la: 14.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cineva vrea să știrbească autoritatea militarilor de carieră din Armata Română numind în fruntea MApN un afemeiat și o grupare de acoperiți din MAI. În cei mai crânceni ani ai comunismului, 1948-1964, a fost distrusă Armata Română prin astfel de metode.

Curvarii și netoții au eliminat atunci militarii de carieră ai Armatei Române. Aș spune că este un atac securistic, dar aș jigni Securitatea din ultimii ani ai lui Ceaușescu. Niciodată un depravat sau un dubios din Miliție nu ar fi ajuns să conducă în preajma lui 1989 Armata Română. Ce veți citi întrece orice diagnostic de nebunie.

V-am povestit de curând despre Dan Chirică, piztolarul din MAI impus politic ca secretar de stat la MApN, acesta având experiență în trageri la țintă piept și țintă între picioare și având obiceiul, atât de bine patentat de baronii PSD, de a oferi poziții de stat ca răsplată pentru pozițiile de pat.

Acest obsedat care combină funcția organului genital cu funcțiile publice a produs o dată cu numirea lui nepotrivită la MApN o babiloniadă nemaivăzută în Armata Română. Priviți cu atenție această fotografie.

Amanunte AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE