Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident șocant în Bihor. O persoană a murit, după ce un tren a spulberat o mașină

Postat la: 22.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accident mortal la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Oșorhei. O mașină a fost izbită, luni, de un tren. În urma impactului, o persoană a murit. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13:00. Trenul circula pe ruta Cluj Napoca - Oradea.

„Un bărbat de 73 de ani, din localitatea Haieu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 767/E, pe direcția Oșorhei - Alparea, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice și luminoase aflate în funcțiune și a intrat în coliziune laterală dreapta cu un tren de călători, care circula pe direcția Oradea - Cluj Napoca", precizează comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

sursa citată că șoferul nu ar fi observat semnalele luminoase și sonore la nivel cu calea ferată. Potrivit unui martor, șoferul s-ar fi asigurat doar din partea stângă și astfel nu ar fi observat faptul că trenul se apropia. Martorul a adăugat că mecanicul l-ar fi avertizat sonor, însă șoferul nu a auzit și s-a angajat în traversare.

„La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare grea, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea", a declarat pentru Bihon.ro Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

În urma impactului violent, pasagera din dreapta, în vârstă de 67 de ani a murit. În timp ce șoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral și o contuzie abdominală, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE