Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident în Vaslui: Nouă copii la spital după ce microbuzul care îi ducea la şcoală s-a ciocnit cu o maşină

Postat la: 23.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nouă copii au ajuns, joi dimineaţa, la spital, după ce microbuzul care îi ducea la şcoală s-a ciocnit cu o maşină, în localitatea vasluiană Ştefan cel Mare. Copiii au vârste cuprinse între 12 şi 15 ani. Ei se aflau într-un microbuz şcolar care s-a ciocnit, joi dimineaţă, cu o maşină, în localitatea vasluiană Ştefan cel Mare.

Cei nouă copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Vaslui. Potrivit primelor informaţii, niciun copil nu a fost grav rănit. Conform unui comunicat transmis de IPJ Vaslui, un tânăr în vârstă de 21 de ani din oraşul Negreşti conducea un autoturism pe drumul naţional 15 D, din direcţia Negreşti către Vaslui, iar la un moment dat, în localitatea Ştefan cel Mare, acesta a intrat în depăşire.

Maşina condusă de tânăr s-a ciocnit cu un microbuz şcolar, care circula pe aceeaşi direcţie de mers şi al cărui şofer vira la stânga, pentru a intra pe un drum lateral. Potrivit sursei citate, în microbuz se aflau mai mulţi copii, iar nouă dintre aceştia au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru a fi evaluaţi şi pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE