Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident mortal in judetul Suceava! O femeie si-a pierdut viata

Postat la: 15.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a murit, in aceasta seara, iar alte trei persoane, intre care si o fetita de trei ani, au fost ranite in urma unui accident produs in Cornu Luncii din Suceava, dupa ce o masina a derapat, a iesit de pe carosabil si s-a oprit intr-un copac.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, soferul unui autoturism care circula marti seara in localitatea Cornu Luncii a derapat intr-o curba si a parasit soseaua, intrand intr-un copac de pe marginea drumului, iar o femeie, care a fost prinsa intre masina si copac, a murit.

Cei care au scapat cu viata din accident sunt un tanar de 21 de ani, o tanara de 25 de ani si fetita lor de 3 ani, toti suferind rani pentru care au fost preluati de ambulante si transportati la spital. La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, a declarat ca se fac cercetari la fata locului pentru a se stabili modul in care s-a produs acest accident.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE