Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident groaznic. Un microbuz cu 16 persoane, spulberat de un TIR

Postat la: 22.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un grav accident de circulație între 1 microbuz cu 16 persoane și un TIR s-a produs marți dimineața pe DN7, în județul Arad, transmite Realitatea de Arad. O persoană a murit şi 12 sunt rănite.

Şoferul microbuzului implicat în accidentul produs marţi dimineaţă, pe DN 7, în oraşul Lipova, a murit, iar 12 pasageri au suferit răni şi au fost transportaţi la spital. La fața locului au ajuns 7 echipaje medicale - SMURD și ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad, dar și echipaje de polițiști și pompieri. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, conform primelor informații, șoferul microbuzului, un bărbat de 68 de ani, a murit și mai multe persoane au fost rănite. Traficul pe DN7 este blocat pe sensul Arad - Deva de către TIR, circulația pe cealaltă bandă este oprită de Poliție pentru intervenție.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE