Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident grav: Un bărbat a fost prins sub tren în Bistriţa

Postat la: 22.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În dimineaţa zilei de miercuri, 22 februarie, în Bistriţa, un bărbat de 60 de ani a fost prins sub un tren personal care se deplasa dinspre Sărmășel. Incidentul s-a produs în zona industrială. Nu se exclude tentativa de suicid.

Neobișnuitul incident s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 22 ianuarie, în zona industrială a orașului Bistriţa, la o trecere pentru pietoni peste calea ferată. Un bărbat de 60 de ani din Bistrița a fost lovit de tren, târât câțiva metri buni, după care a rămas prins sub mastodont. Unul dintre controlorii trenului spune că a auzit doar un fluierat și frâne puternice. Deși conducătorul de locomotivă a pus frână în încercarea de a evita impactul, acest lucru nu a fost posibil. Nu se exclude tentativa de sinucidere.

Bărbatul a fost scos de sub tren în mai puțin de 5 minute de către pompierii militari. Se pare că niciun membru nu i-a fost secționat. Acesta a fost prins între plugul din față al trenului și roți. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Din primele informații reiese că trenul este unul personal și venea de la Sărmășel, urmând să intre în Gara Bistrița în nici un kilometru. În ciuda impactului puternic, victima este conștientă și nici nu s-a ales cu amputare de membru. Se pare că bărbatul a fost târât mai bine de 10 metri, până când trenul a reușit să oprească.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE