Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident grav în Harghita: Doi morţi şi mai mulţi răniţi, după ce un microbuz s-a răsturnat

Postat la: 10.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accidentul a avut loc pe DN 15, între localităţile Borsec şi Tulgheş, fiind implicat un microbuz în care se aflau 20 de pasageri şi care făcea o cursă din Republica Moldova.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că la faţa locului au intervenit 9 echipaje medicale şi că, după o primă evaluare, 11 persoane prezintă diverse traumatisme. DSU a mai precizat că la nivelul Spitalului Judeţean Miercurea Ciuc a fost activat Planul alb. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciubotaru, a fost activat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului. „În urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa - o femeie şi un bărbat. 11 persoane prezintă traumatisme şi alte şapte sunt în curs de evaluare", a precizat Ciubotaru.

La locul accidentului au ajuns o autospecială de stingere, două de descarcerare şi opt ambulanţe (cinci SMURD şi trei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă). Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că intervenţia salvatorilor la faţa locului este în desfăşurare, fiind dificilă din cauza ninsorii abundente. El a mai precizat că zona în care s-a produs accidentul se află la o distanţă mare de oraşele mari, urmând să se stabilească la ce spitale vor fi trimise victimele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE