Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident grav cu cinci victime pe Autostrada Soarelui. Un copil de 3 ani a murit

Postat la: 01.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un copil de 3 ani a murit, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se afla a lovit un TIR. În urma impactului, ceilalţi patru pasageri ai autoturismului au fost răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Medgidia. Din primele informaţii rezultă că o maşină care mergea pe direcţia Bucureşti-Constanţa a lovit un TIR, iar în urma impactului un copil de 3 ani a murit. Purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tătărici, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un copil de 3 ani a murit, altul de un an este în comă, iar o fetiţă de 7 ani a fost şi ea rănită, dar este conştientă. De asemenea, în urma impactului au fost rănite alte două persoane, o tânără în vârstă de 25 de ani, internată la Spitalul Judeţean Constanţa, şi un bărbat care a refuzat spitalizarea. Prima bandă a Autostrăzii este blocată, pe direcţia Bucureşti - Constanţa, din cauza accidentului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE