Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident deosebit de grav. O maşină a plonjat în Dâmboviţa, pasagerii in stop cardio-respirator

Postat la: 28.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident teribil a avut loc în această dimineaţă, în Bucureşti. Un autoturism în care se aflau cinci tineri a lovit o altă maşină şi a plonjat în râul Dâmboviţa. cei cinci răniţi sunt în stare gravă.

Maşina în care se aflau tinerii circula pe Soseaua de Centura a lovit, în jurul orei 4.00 dimineaţa, la intersectie cu Splaiul Independentei, un alt autoturism. În urma impactului, automobilul tinerilor a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în râul Dâmboviţa. Autoturismul s-a rasturnat pe plafon. La faţa locului au ajuns şase ambulanţe SMURD şi scafandrii ISU Bucureşti-Ilfov. Trei dintre victim au fost găsite în stare de inconstienţă, în stop cardio respirator. Au fost resuscitaţi şi stabilizaţi pe mal. În al doilea autoturism se afla doar conducătorul auto, un barbat. Toate victimele au fost transportate la spitale: două la Bagdasar, una la Floreasca, două la Sf. Ioan, şi una la Pantelimon.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE