Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Accident cumplit pe calea ferată. Două trenuri s-au ciocnit violent. Sunt mai multe victime, dintre care cel puțin patru decedate

Postat la: 13.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puţin 9 persoane au murit şi 47 au fost rănite joi într-un accident în care a fost implicat un tren de mare viteză, la Ankara, potrivit unui nou bilanţ anunţat de ministrul turc al transporturilor.

Un bilanţ precedent anunţa şapte morţi în urma accidentului. Accidentul a avut loc lângă Ankara, când un tren ce făcea legătura între capitala turcă şi Konya (centru) a intrat în coliziune cu o locomotivă ce se afla pe şine, potrivit guvernatorului Ankarei, Vasip Sahin. Ministrul turc al transporturilor, Cahit Turhan, a declarat pentru presă, de la locul accidentului, că această coliziune s-a soldat cu 9 morţi, dintre care 6 pasageri şi 3 maşinişti. Alte 47 de persoane au fost rănite.

Potrivit biroului de presă al guvernatorului Ankarei, conductorul trenului se numără printre cei decedaţi. Accidentul a avut loc în districtul Yenimahalle, în vestul capitalei turce. O pasarelă s-a prăbuşit peste tren, cel puţin un vagon al acestuia fiind complet distrus. Trenul transporta peste 200 de pasageri şi accidentul a avut loc la numai câteva minute după plecarea lui din gara din Ankara, potrivit mass-media din Turcia.

Echipe de salvare acţionau în continuare în jurul vagoanelor alb-albastre contorsionate. Cel puţin şapte trupuri au fost evacuate, potrivit unei corespondente a AFP. Membrii Semilunei Roşii turce distribuie pături şi supă caldă celor salvaţi, adunaţi pe un tronson blocat circulaţiei, lângă locul accidentului. O anchetă este în curs pentru a determina cauzele accidentului, a precizat guvernatorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE