Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit Sorin Satmari, fost ofiţer de presă la FRF şi LPF, dar si editorialist la ziarul Ziua

Postat la: 12.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul jurnalist Sorin Satmari, în vârstă de 72 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi gazetari de la Sportul, a încetat din viaţă în această dimineaţă, în jurul orei 9:00. Sorin Satmari a lucrat la mai multe ziare prestigioase, intre care Sportul, Gazeta Sporturilor, ZIUA, Sportul Românesc etc.

Satmari suferea de mai mult timp de o boală necruţătoare, a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, însă inima i s-a oprit la primele ore ale dimineţii. Pasionat de fotbal şi tenis, Satmari a devenit şeful departamentului fotbal de la cotidianul Ziua şi redactor-şef la Sportul Românesc. Pentru o perioadă a fost şi vicepreşedinte la CS Dinamo.

Din postura de ofiţer de presă, Satmari a fost membru al echipei lui Mircea Sandu la Federaţia Română de Fotbal, pentru ca apoi, din 2004, să devină director de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe 22 februarie 2012 a fost demis de finul său, Dumitru Dragomir, pentru că nu dăduse zăpada din curtea LPF. În ultimii ani de viaţă privea de la distanţă fenomenului sportiv din România. Satmari a scris trei cărţi: Stand Up Comedy, Aici sunt banii dumneavostră şi Rică Raducanu sau prea mare pentru un careu atât de mic.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE