Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit copilul din Argeş bătut cu pietre de elevi, după ce venise la sora lui să ia cornul şi laptele

Postat la: 27.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Funie a stat două luni şi jumătate în comă. Copilul a fost surprins cu mâna la tâmplă de camera de supraveghere a şcolii. El avea 14 ani, iar astăzi a pierdut lupta pentru viaţă. Băiatul se afla în comă din luna februarie a acestui an, după ce a fost lovit cu pietre de colegii de şcoală ai sorei sale. Venise, ca de obicei, să ia cornul şi laptele pe care fata i le păstrase.

Pe 17 februarie, Marian s-a dus la şcoala unde învăţa una dintre surorile sale, elevă în clasa a III-a. Fetiţa mai împărţea cu el, din când în când, laptele şi cornul. Spera să-i fi păstrat ceva şi de data aceasta. Nu se aştepta însă să fie primit cu atâta violenţă de colegii fetei. Camerele de supraveghere ale şcolii au surprins momentul în care Marian a ieşit pe poartă. Băiatul îşi dusese palma la tâmplă după ce a fost lovit în cap. Copilul intrase într-o ceartă cu câţiva elevi din ciclul primar. Băieţii, cu câţiva ani mai mici, au vrut să-l gonească şi au început să arunce în el cu ce au nimerit. O piatră l-a izbit în creştet. Marian a ajuns acasă pe picioarele lui, însă a doua zi a intrat în comă.

"A venit plângând de durere. Ne-a zis că un copil de la şcoală i-a dat cu piatra în cap... Îl durea tare, dar tot mai putea să vorbească... Apoi, i s-a făcut rău de tot. Întâi l-au dus la spitalul de la Mozăceni, că era mai aproape. Aici au zis că e grav şi l-au trimis la Piteşti, iar doctorii de la Piteşti l-au trimis la Bucureşti.", povestea, atunci, Gabriela Funie, mama copilului. Copilul a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală, unde a fost operat, însă starea lui s-a înrăutăţit. La scurt timp a intrat într-o comă profundă, din care n-a mai ieşit.

Astăzi, Marian a murit. Reamintim că după ce băiatul a intrat în comă, Poliţia a deschis un dosar penal in rem. Numai că la şcoala din Slobozia, anchetatorii au găsit o amnezie totală. "Niciun cadru didactic n-a fost de faţă, ca să ştim exact ce s-a întâmplat" - a fost singură explicaţie dată de directorul şcolii, Sidonia Tănăsoiu. Ancheta continuă, acum cu acuzaţii de lovituri cauzatoare de moarte. Copiii care au de-a face cu violenţe, tind să le reproducă, avertizează psihologii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE