Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit chiar de ziua ei, lângă locul unde s-a măritat, în timp ce soțul îi făcea o poză!

Postat la: 10.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Soartă tragică pentru o tânără din Africa de Sud! Jolandi le Roux a murit chiar în ziua în care împlinea 31 de ani. Soțul ei îi făcea o fotografie exact în momentul tragediei!

Femeia a căzut de pe o stâncă și s-a prăbuşit în gol peste 150 de metri. Ea s-a dezechilibrat în timp ce voia o poză artistică, în care să pară că sare peste soare, informează The Sun. Un salvator a ajuns la locul nefericitului eveniment, la 3 ore distanță, dar nu s-a mai putut face nimic pentru femeia care împlinise 31 de ani chiar în acea zi.

Un paramedic de 47 de ani a fost primul salvator care a ajuns acolo. Henry Barlow a fost şocat atunci când l-a văzut pe Andrew, soţul femeii, agăţându-se de stânci în încercarea de a ajunge la soţia sa. „El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a reuşit. A fost sfâşietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe", a declarat paramedicul Henry Barlow.

Au existat mesaje de avertizare, care anunţau interdicţia de a trece barierele de protecţie. Cei doi soţi nu le-au respectat însă. Andrew şi Jolandi s-au căsătorit în septembrie 2017, în apropiere de locul în care tânăra şi-a găsit sfârşitul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE