Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A inceput operatiuna Iceberg! Zeci de mari firme au fost luate cu asalt de inspectorii ANAF

Postat la: 26.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In cadrul operatiunii Iceberg, grupul de lucru constituit la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a demarat procedura de inspectie fiscala pentru 80 de contribuabili, potrivit unui anunt facut luni.

Din punct de vedere al administrarii fiscale si al categoriei de risc fiscal, acesti contribuabili sunt incadrati astfel: la contribuabili mari, administrati de DGAMC Bucuresti, 13 contribuabili pentru care s-a demarat inspectia fiscala si 102,278 milioane de lei nivelul riscului estimat; la contribuabili mijlocii, administrati de DGRFP Bucuresti, 67 de contribuabili pentru care s-a demarat inspectia fiscala si 157,118 milioane de lei nivelul riscului estimat, scrie Mediafax.

Selectia contribuabililor a fost efectuata in baza riscurilor estimate si cuantificate, in urma controalelor operative derulate de inspectorii antifrauda. Pentru efectuarea inspectiei fiscale la contribuabilii administrati de catre DGAMC Bucuresti, au fost selectati 50 de inspectori fiscali cu experienta in zona verificarilor fiscale. Pentru contribuabilii mijlocii selectati in scopul efectuarii inspectiei fiscale, au fost relocate 67 de echipe de inspectie fiscala, care sunt coordonate centralizat si unitar in ceea ce priveste tratamentul fiscal aplicat, pentru acoperirea riscurilor identificate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE