Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A fost emisă o alertă de poluare severă a aerului, la Londra

Postat la: 19.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O alertă în privinţa aerului poluat a fost emisă în capitala britanică Londra pe durata a trei zile, în timp ce primarul londonez Sadiq Khan avertizează în privinţa unei "urgenţe în legătură cu sănătatea publică".

Se aşteaptă ca nivelul de poluare a aerului să atingă "nivelul maxim" în zonele centrale ale capitalei. Nivelul de poluare este aşteptat să revină la normele obişnuite până vineri, conform previziunilor. Primarul londonez a format că multe din cele mai aglomerate rute vor fi extrem de poluate în următoarele trei zile. "Aerul toxic al Londrei este o urgenţă în domeniul sănătăţii publice", a afirmat Sadiq Khan.

"Vom continua să folosim întreaga tehnologie pe care o avem la dispoziţie pentru a informa londonezii cu privire la nivelul de poluare al aerului din cartierele sale", a adăugat acesta. Departamentul pentru mediu a lansat o notificare oficială prin care comunică adulţilor şi copiilor ce suferă de boli de plămâni şi inimă să-şi reducă activitatea fizică în exterior.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE