Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A fost arestat șoferul care a produs accidentul din Constanța în care au murit două femei și un copil de 3 ani

Postat la: 23.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost arestat șoferul care a produs accidentul din Constanța în care au murit două femei și un copil de 3 ani. El a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut sub acuzațiile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și sustragere de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O fetiță de trei ani, mama ei, de 31 de ani și bunica copilei, de 61 de ani, au murit, miercuri seară, într-un accident rutier, Accidentul s-a produs la ieșirea din orașul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în zona podului care traversează Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari. În același accident a fost rănită grav și mătușa copilei, în vârstă de 44 de ani, internată în prezent la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Șoferul vinovat se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța, iar pe podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acroșat autoturismul în care se aflau cele trei femei și fetița de trei ani, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, mașina bărbatului s-a răsturnat pe pod, iar el a încercat să fugă, fiind prins însă în scurt timp de polițiști. Tânărul, care este din Negresti-Oaș, județul Satu Mare, a refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei, precum și prelevarea de probe biologice. Surse din rândul anchetatorilor spun că, în momentul reținerii, acesta avea halenă alcoolică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE