Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A cincea zi de proteste în România! Peste 180.000 de oameni în Piața Victoriei » Guvernul Grindeanu face pasul înapoi: "Vom abroga ordonanța"

Postat la: 04.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A cincea zi de manifestații în România a debutat cu un protest inedit în București, cel al părinților și copiilor, care a început la ora 11:00 în fața Guvernului. La ora 16:30, manifestanții din Piața Victoriei au plecat în marș spre Parlament. Aceștia cer în continuare anularea Ordonanței de Urgență 13 privind modificarea codurilor penale.

Nu mai puțin de 17.000 de oameni au luat la pas drumul spre Parlament, anunță Digi 24, ei plecând pe traseul bulevardul Lascăr Catargiu, Piața Romană, Universitate, Piața Unirii. Manifestanții au mers pe stradă, dar și pe trotuare, iar de pe sensul dinspre Universitate mașinile care i-au întâmpinat claxonau în semn de solidaritate.

După ora 19:00, protestatarii se vor întoarce în fața Guvernului. Și în această seară se așteaptă să fie peste 100.000 de oameni în Piața Victoriei.

Proteste au loc în toată țara, nu doar în București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE