Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












47 de români arestați în Spania. Au dat 500 de spargeri cu prejudiciu de peste 3 milioane de euro

Postat la: 16.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

47 de cetăţeni români, cinci spanioli şi un marocan formau cea mai prolifică bandă de spărgători din Spania. Au dat cel puțin 500 de spargeri, făcând pagube de peste 3 milioane de euro.

Poliţia spaniolă a recuperat bunuri în valoare de 3 milioane de euro, după cea mai amplă acţiune în forţă desfășurată în ultimii ani. Televizoare şi orice fel de produse electronice, maşini de spălat, bărci, biciclete, motociclete, ceasuri, diamante, aparate de aer condiţionat sunt doar câteva din lunga lista de obiecte recuperate. Poliţia spaniolă a dat publicităţii imagini de la acele descinderi şi informaţii privind bilanţul acestei acţiuni de amploare. 47 de cetăţeni români , cinci spanioli şi un marocan formau cea mai prolifică bandă de spărgători din Spania. Poliţia îi acuză de nu mai puțin de 500 de spargeri în zona centrală a Spaniei.

Grupul de infractori era condus de cinci dintre români, care puneau la cale fiecare detaliu al spargerilor. Grupările de spărgători erau extrem de eficiente , reuşind să dea spargeri şi să revină la bază într-o singură noapte, după ce parcurgeau în total chiar şi 1000 de km. Orice depozit era o ţintă preferată de infractori. La momentul intervenţiilor, poliția spaniolă a colaborat cu poliţia română prin intermediul ataşatului Ministerului de Interne al României pe lângă Ambasada României la Madrid.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE