Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












33 de percheziții DNA, inclusiv la o instituție publică, în București, Vâlcea și Dolj

Postat la: 16.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joi dimineață, 33 percheziții au loc pe raza județelor Vâlcea, Dolj și București, inclusiv la o instituție publică, fiind vizate infracțiuni de corupție. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, abuz în serviciu și fals.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, în cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie 2017, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, 33 percheziții pe raza județelor Vâlcea, Dolj și București, inclusiv la o instituție publică.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

"Facem precizarea că începerea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", se spune în comunicatul Parchetului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE