Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












3 kilograme de marijuana au fost găsite la Calafat, în maşina unui bulgar

Postat la: 26.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

3 kilograme de marijuana au fost găsite la Calafat, în maşina unui cetăţean bulgar. Bărbatul intenţiona să intre în România. Cazul a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară pentru continuarea cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.

3 kilograme de marijuana au fost găsite la Calafat. Sâmbătă după-amiază, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul bulgar Atanas S., în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, potrivit România tv.
3 kilograme de marijuana, în mașina unui bulgar

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a controlat maşina, poliţiştii de frontieră observând în portbagaj un loc special amenajat, făcut prin modificarea structurii caroseriei autoturismului. La rândul lor, autorităţile vamale bulgare au găsit, în spaţiul special amenajat din portbagaj, patru colete care conţineau în total 2,81 kilograme de marijuana.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE