ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




22-24 mai 2015. Weekend cu 32 de grade presarat cu furtuni

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vineri, va fi vreme frumoasa si calda in Capitala, cu cer variabil si vant care nu se agita semnificativ. Temperaturile ajung la 29 de grade. Vremea se anunta deosebit de calda pentru sfarsitul de saptamana, insa ploile accesorizate de tunete si fulgere nu dispar complet din tabloul meteo.

Mai ploua local in Maramures, Crisana, Banat si pe arii mai restranse si in Transilvania si Oltenia, mai ales in a doua parte a zilei. Mercurul urca, insa, lacom in termometre pana la 31 de grade. La munte, cerul va fi variabil, iar in Carpatii Occidentali se anunta averse si descarcari electrice si, izolat, chiar si grindina. Se vor inregistra 22 de grade la Stana de Vale si Predeal, 21 la Sinaia si Paltinis, 16 la Semenic si 15 pe Vf. Toaca din Ceahlau.

La mare, vor fi maxime cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 21 grade, cu cele mai ridicate valori in Delta. Vantul este si el destul de agitat pe litoral. In vestul tarii, meteorologii anunta valori demne de o zi de vara, cu 28 de grade la Satu Mare, 29 la Oradea, 27 la Zalau, 27 la Cluj Napoca, 26 la Alba Iulia, 31 de grade la Arad, 31 si tot 31 la Timisoara. In a doua parte a zilei, insa, norii strang randurile si aduc ploi insotite de tunete si fulgere.

Vreme calda si in general frumoasa este prognozata si pentru Moldova. La amiaza vor fi valori termice intre 26 de grade la Suceava si 30 la Iasi, Bacau si Vaslui. Dupa-amiaza, apar izolat si averse si descarcari electrice. Sambata, instabilitatea se va accentua in vest, unde norii strang randurile si lasa ploi in cea mai mare parte a zilei. In celelalte zone, insa, cerul va fi variabil si maximele ajung si pana la 32 de grade in sudul extrem.

Dupa o dimineata cu 13 grade, in Bucuresti apare soarele si urca lacom mercurul in termometre pana la 30 de grade. Nu va ploua, dar vantul capata putere in a doua jumatate a zilei. Duminica va fi tot cald, dar vremea va fi instabila. Vor fi maxime de pana la 31 de grade in sudul Munteniei, dar ploua in majoritatea regiunilor. In Capitala, ultima zi a saptamanii vine cu maxime de 30 de grade. Spre seara, in peisajul meteo apar ploile, insotite de descarcari electrice si vant in rafale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE