Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












14 victime dupa impactul violent intre un microbuz care facea curse din Botosani si o alta masina

Postat la: 12.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

14 oameni au ajuns dimineaţă la spital după ce un microbuz care făcea curse regulate din Botoşani a fost implicat într-un grav accident rutier. Accidentul rutier s-a produs în această dimineaţă, la ora 4:19, la intrarea în Constanţa. Conform pompierilor militari, în autoturism se aflau două persoane, soţ şi soţie, iar în microbuz 12 persoane, 10 adulti şi 2 copii.

Ca urmare a numărului mare de victime a fost declanșat Planul Roșu de acțiune. În urma violentei tamponari microbuzul s-a răsturnat în interescție. Microbuzul, cu numere de Neamț, care făcea curse regulate pe linia Dorohoi-Botoșani-Constanța, s-a tamponat violent cu un autoturism Renault Clio, cu numere de Harghita. La faţa locului s-au deplasat de la ISU 1 autospecială cu apă şi spumă, 1 descarcerare, 1 SMURD tip C, 2 SMURD tip B. De la SAJ s-au deplasat 1 ambulanta tip C si 5 ambulante tip B. În urma evenimentului rutier, toate persoanele implicate au ajuns la spital. Au fost trasportate cu echipajele de ambulanta 11 persoane, 3 persoane ajungând cu alte mijloace. Din toate persoanele implicate în accident, o singura persoană a fost rănită mai grav, aceasta fiind pasagera din dreapta a autoturismului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE