ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




134 de persoane au ajuns la spital, după ce au mâncat shaorma

Postat la: 22.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

134 de persoane au ajuns la spital, după ce au mâncat shaorma

Poliţia ieşeană a întocmit un dosar penal după ce, în cursul săptămânii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare din cauza maionezei din shaorma.

"Poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de comercializare de produse alterate în cadrul căruia cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Adina Lupu. În urmă cu o săptămână, 134 de persoane, dintre care patru din judeţul Vaslui, au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare. Majoritatea celor care s-au îmbolnăvit sunt copii, adolescenţi şi tineri. Anchetele epidemiologilor au arătat că toxiinfecţiile au fost produse de bacteria Salmonella, care a fost găsită în sosurile preparate în incinta unui restaurant de tip fast food. Inspectorii sanitari au amendat unitatea cu 3.000 lei şi au suspendat activitatea restaurantului.

loading...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
PUTETI CITI SI...

134 de persoane au ajuns la spital, după ce au mâncat shaorma

Postat la: 22.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţia ieşeană a întocmit un dosar penal după ce, în cursul săptămânii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare din cauza maionezei din shaorma.

"Poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de comercializare de produse alterate în cadrul căruia cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Adina Lupu. În urmă cu o săptămână, 134 de persoane, dintre care patru din judeţul Vaslui, au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare. Majoritatea celor care s-au îmbolnăvit sunt copii, adolescenţi şi tineri. Anchetele epidemiologilor au arătat că toxiinfecţiile au fost produse de bacteria Salmonella, care a fost găsită în sosurile preparate în incinta unui restaurant de tip fast food. Inspectorii sanitari au amendat unitatea cu 3.000 lei şi au suspendat activitatea restaurantului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE