Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












WTA Hobart: Monica Niculescu, in sferturile competitiei - A invins-o pe Kirsten Flipkens

Postat la: 10.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, dupa ce a dispus de belgianca Kirsten Flipkens, scor 6-3, 6-2.

A treia favorita a turneului, Niculescu (locul 40 WTA) a avut nevoie de o ora si 10 minute pentru a se impune. In urma acestei victorii, Monica a egalat situatia in meciurile directe: 3-3. In sferturi, Niculescu o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Lucie Safarova (Cehia) si Risa Ozaki (Japonia).

Pentru parcursul de pana acum, Monica va primi 5.900 de dolari si 60 de puncte in ierarhia WTA. Romania mai are o reprezentata la Hobart: Raluca Olaru a ajuns si ea in sferturile probei de dublu (face pereche cu Olga Savciuk, din Ucraina). Cele doua au dispus de perechea Kiki Bertens (Olanda)/Johanna Larsson (Suedia) - cap de serie numarul doi, scor 6-4, 6-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE