Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












William de Amorim a primit cetăţenia română şi va putea juca pentru naţională

Postat la: 27.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De Amorim este oficial cetăţean român, după ce fotbalistul brazilian a primit în această dimineaţă cetăţenia română, alături de familia sa. Guvernul României a hotărât vineri, 27 mai, în cadrul unei şedinţe de Guvern ca fotbalistul în vârstă de 24 de ani să devină ceţăţean român cu acte în regulă.

Proiectele de hotărâri de Guvern vor fi analizate de premierul Dacian Cioloş în şedinţa care va avea loc în cursul zilei de astăzi. Orlov Yevhenii este un sportiv din Ucraina care concurează în proba de lupte greco-romane şi face parte dintr-o serie de sportivi pe care Federaţia Română de Lupte vrea să-i naturalizeze în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Rio din această vară.

William De Amorim este fotbalistul campioanei României, Astra Giurgiu, iar despre naturalizarea sa s-a vorbit intens în ultima perioadă. După ce va primi cetăţenia română, brazilianul în vârstă de 24 de ani va deveni eligibil pentru echipa naţională a României.

"Eu nu vreau să mai fiu considerat străin aici, să fie bine pentru mine şi pentru club. Dacă voi fi convocat şi la naţională, cu atât mai bine pentru mine. Nu aş refuza, dar până acum nu am vorbit cu nimeni. Sunt de cinci ani în Romania, ţara asta mi-a dat multe şi aş fi fericit să ajut naţionala", a spus mijlocaşul ofensiv al Astrei.

William Douglas de Amorim, are 24 de ani şi s-a născut în localitatea braziliană Votorantim. A ajuns la Astra Giurgiu în anul 2012 de la echipa Arapongas şi are o cotă de piaţă de 1,7 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, iar în sezonul recent încheiat a marcat 4 goluri în cele 20 de meciuri disputate pentru campioana României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE