Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Volei: CSM Târgovişte poate ajunge în optimile Challenge Cup

Postat la: 10.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astăzi este programat la Sala Sporturilor primul meci oficial din 2018, de la ora 18.00, având ca miză calificarea în optimile de finală ale Challenge Cup la volei feminin. CSM Târgovişte porneşte ca mare favorită în disputa cu Levski Sofia, după victoria din partida tur (3-1).

Evenimentul a fost prefaţat printr-o conferinţă de presă la care au participat preşedintele Ciprian Prisăcaru, antrenorul Guillermo Naranjo, plus jucătoarele Milagros Collar şi Alexandra Trică.

Tensiunile şi replicile dure nu au ocolit nici această acţiune organizată de conducerea clubului, provocând o atmosferă deranjantă, motiv pentru care ne-am retras înainte de finalul conferinţei. O situaţie jenantă pentru antrenor şi pentru cele două jucătoare, care nu şi-au ascuns dezamăgirea după cele întâmplate. Nu era locul şi mai ales momentul pentru un nou circ public, înaintea unui eveniment sportiv important, cu caracter internaţional. S-a lămurit şi aspectul financiar, iar în acest moment nu mai există restanţe salariale la echipa de volei. Se fac eforturi pentru ca şi Ana Otasevic, muntenegreanca transferată în acest an de la ?tiinţa Bacău, să poată fi folosită astăzi contra adversarului din Bulgaria.

„Este un eveniment pe care eu îl consider important pentru comunitatea sportivă din Târgovişte şi nu doar pentru că este un meci internaţional. Dacă vom reuşi să trecem cu bine peste acest joc, va fi pentru prima dată când echipa de volei din Târgovişte se va califica în premieră în optimile de finală ale unei cupe europene. De aceea ne dorim foarte mult să facem un meci bun şi sunt convins că fetele sunt pregătite pentru asta. Au muncit mult în ultima perioadă şi îşi doresc să avem un parcurs cât mai lung în Challenge Cup, în Cupa României, dar şi o evoluţie bună în campionatul Diviziei A1. Eu spun că, una peste alta, echipa este la un nivel bun", a deschis conferinţa preşedintele Prisăcaru, după care a vorbit antrenorul spaniol al CSM-ului. „Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice din punct de vedere fizic şi sperăm să avem o evoluţie foarte bună. În ultimele două zile am analizat meciurile adversarului şi suntem pregătiţi să obţinem calificarea într-o fază superioară. Nu ne este teamă de acest joc, vrem să ne continuăm parcursul în competiţia europeană".

„Levski e o echipă tânără, dar ambiţioasă, care va încerca să dea tot ce poate la Târgovişte, pentru că nu are nimic de pierdut. Trebuie să fim atenţi, motiv pentru care am pregătit foarte bine acest meci, după revenirea la antrenamente. Important e să ne facem jocul nostru, să fim concetraţi şi să câştigăm punct cu punct", s-a exprimat şi Maia Collar, completată de Alexandra Trică. „Consider că Levski este o echipă accesibilă nouă pentru calificare, dar asta că nu vom trata meciul cu superioritate. Trebuie să ne concentrăm şi să profităm de faptul că jucăm pe terenul propriu. Noi avem un plus de experienţă, însă trebuie să ne focusăm pentru a ne califica şi pentru a avea un parcurs cât mai lung în cupele europene. Cred că suntem o echipă în grafic, iar pe plan intern ne-am propus ca obiectiv clasarea în primele patru".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE