Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un pitic rapidist făcut polițist la apelul bocancilor se vede șef la Dinamo

Postat la: 09.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ceva timp dupa ce Elisabeta „Uța" Lipă a ajuns in noiembrie 2015 ministrul Tineretului si Sportului, in fruntea Clubului Sportiv Dinamo a fost imputernica presedinte pana in martie 2017, fosta altelta de la Steaua Monica Iagar. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Iagar nu mai doreste ca continue in fruntea clubului Dinamo si nici nu mai are sanse sa ramana, fapt pentru care au inceput de jocurile de culise si aranjamentele pentru ocuparea acestui fotoliu.

Uta Lipa ar vrea sa revina ca civil in fruntea clubului dupa ce a fost pensionata pe repede inainte de presedintele Klaus Iohannis, dar nu prea are sustinere la nivelul Ministerului de Interne. In schimb, ea nu a lasat loc de buna ziua la Dinamo comportandu-se ca un birjar, transformand clubul in mosia sa, fapt pentru care angajatii clubului au petrecut vreo doua zile atunci cand a fost numita ministru de bucurie ca au scapat de ea. In schimb, de ceva timp da din coate, se agita si trage sforile sa ajunga presedinte un personaj controversat in lumea sportului Marian Stefan, cunoscut sub numele de Piticu pentru care circa 1.50 m.

Printr-un aranjament politic girat de fostul ministru de Interne- Cristian David- Troaca, Marian Stefan este facut, pe 1 octombrie 2007, politist "la apelul bocancilor" si, astfel, este incadrat „ofiţer IV şi ofiţer I la Serviciul Competiţii Sportive din cadrul Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti". Ulterior, cu ajutorul Utei Lipa, ajunge, in februarie 2013, potrivit CV-ului sau postat pe site-ul clubului, „împuternicit vicepreşedinte club sportiv la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti", iar ulterior, pe 24 decembrie 2013, „vicepreşedinte club sportiv la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti", functie pe care o ocupa si in prezent. Aterizarea Piticului Stefan in curtea lui Dinamo a surprins pe toata lumea sportuui dinamovist intrucat acesta se remarcase prin scandaluri de pomina si circareala ieftina in calitate de bos al echipelor de volei feminin RATB, dar mai ales Rapid Bucuresti.

Au ramas memorabile scenele cand Piticu tipa si urla de mama focului in sala Rapid si se dadea de ceasul mortii pe scarile Ministerului Transporturilor, dar si „spectacolul" de neuitat din sala de la Piatra Neamt. In CV-ul sau postat pe site-ul clubului Dinamo, Marian Stefan si-a facut o prezentarea demna de Academia Catavencu care nu mai lasa loc niciunui comentariu: „Prezentare: Marian Ștefan activează de peste 22 ani în domeniul sportului de mare performanță, fiind team-managerul echipelor FLAROS Valrom, RATB Grunfos, RATB Petrom, Petrom Ploiești și Rapid București, echipe cu care a câștigat atât la masculin cât și la feminin, titlul de Campion Național, Cupa României și Supercupa României iar pe plan internațional, în anul 1997, s-a calificat în finala Cupei Cupelor desfășurată la Moscova. De asemenea, Marian Ștefan a îndeplinit funcțiile de vicepreședinte al Federației Române de Volei și team-manager al echipei naționale de volei masculin, dar și cea de vicepreședinte al Federației Române de Polo.

Ca urmare a evoluției de excepție și a rezultatelor deosebite în planul performanțelor sportive, începând cu anul 2007, la propunerea conducerii Ministerului Administrației și Internelor din acea perioadă, Marian Ștefan a acceptat invitația de a se încadra la Clubul Sportiv Dinamo București unde, pe lângă îndeplinirea funcțiilor de vicepreședinte și șef al Secției Jocuri Sportive, a condus în calitate de team-manager una dintre cele mai performante echipe: cea de volei feminin. Toată această experienţă deosebită, dobândită în domeniul sportului, îl recomandă pe Marian Ștefan ca un manager profesionist și un specialist de excepție în domeniul performanței sportive, la un nivel pe măsura anvergurii și palmaresului Clubului Sportiv Dinamo București". Cu un asemenea CV si cu asemenea „performante", Piticul vrea sa ajunga presedintele clubului Dinamo, ceea ce ar face sa se rasuceasca in mormant fostii campioni olimpici si mondiali care au adus glorie sportului romanesc si international.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE