Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Umilinta maxima! Real Madrid - Barcelona 0-3. Campionii sunt la 14 puncte în spatele catalanilor

Postat la: 23.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Real Madrid - FC Barcelona 0-3 (Suarez 54, Messi pen. 64, Vidal 90+3)

Echipe de start:

FC Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Vermaelen, Pique, Alba - Rakitic, Busquets, Paulinho, Iniesta - Messi, Suarez
Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Casemiro, Kovacic, Kross - Benzema, Ronaldo


15:52 FINAL! Real Madrid - Barcelona 0-3, iar catalanii s-au distanţat la 14 puncte faţă adversarii de azi!

15:51 GOOOOOOOOL BARCELONA! Aleix Vidal primeşte o minge în centrul careului şi înscrie pentru 3-0 după ce Navas a atins şi el balonul.

15:40 Ocazii importante pentru Real Madrid! Ramos ratează de două ori, după ce Ter Stegen a respins in-extremis cu umărul, iar apoi, la cornerul rezultat, a primit o minge bună de la Ronaldo însă nu a putut ajunge. Arbitrul fluierase oricum ofsaid.

15:37 Semedo urcă în banca dreaptă şi ajunge în poziţie de şut, dar balonul se scurge puţin pe lângă poartă.

15:36 Real speră într-o revenire miraculoasă, cu un om în minus şi cu două goluri de recuperat. Intrat pe teren, Bale "a tăiat" spre interior şi a tras puternic, dar Ter Stegen a fost la post şi a respins în lateral.

15:21 GOOOOOOOOOOL BARCELONA! Catalanii au forţat desprinderea şi au obţinut-o cu ajutorul lui Dani Carvajal. Într-o primă fază, Suarez a ratat singur cu Navas, mingea a ajuns la Messi, care a tras în bară, iar pe reluare Paulinho a tras din apropiere şi Carvajal a pus mâna intenţionat pe balon. Centralul partidei nu a ezitat, l-a eliminat pe fudaşul dreapta al lui Real Madrid, iar Messi a pus mingea la punctul de 11 metri. Argentinianul a tras cu sete, iar scorul a devenit 2-0 pentru Barcelona.

15:12 GOOOOOOOOOOL BARCELONA! Rakitic pătrunde nestingherit pe mijloc, pasează în dreapta careului până la Roberto, care întoarce la Suarez, iar atacantul îl învinge pe joc pe Navas.

15:03 A început repriza secundă!

14:47 Pauză pe Santiago Bernabeu în El Clasico. O primă repriză în care cele două echipe au început mai greu, însă şi-au dat drumul la joc spre final. Ronaldo, Paulinho şi Benzema au semnat cele mai mari ratări ale primei părţi.

14:42 Ce ocazie ratează Benzema!!! Marcelo i-a aşezat perfect mingea pe frunte atacantului francez, care a reluat din faţa lui Vermaelen, însă balonul a atins bara şi s-a dus în afara terenului, la o fază la care Ter Stegen nu mai putea interveni.

14:30 Ce ocazie!!! Messi i-a pasat genial lui Paulinho, iar acesta a şutat din prima, fără preluare, însă Keylor Navas a fost la post şi a respins în corner cu un reflex incredibil!

14:11 Cristiano Ronaldo luftează într-un moment decisiv! Găsit bine de Kroos în mijlocul careului, lusitanul a dat pe lângă balon, iar Iniesta a fost pe fază şi a respins mingea în corner. Mijlocaşul spaniol se resimte, iar medicii au intrat pe gazon.

14:00 A început El Clasico.

13:03 Avem cele două echipe de start! Barcelona aliniază formula clasică de start, în afara lui Umtiti, cel care s-a accidentat şi va fi indisponibil până la finalul lunii februarie, fiind înlocuit cu Thomas Vermaelen.

Real Madrid, de cealaltă parte, surpinde prin netitularizarea lui Bale sau Isco, însă Zidane a ales să-l trimită în teren pe Mateo Kovacic. Messi şi Ronaldo vor asigura, ca şi până acum, spectacolul.

Real Madrid şi Barcelona se înfruntă pentru a 270-a oară în istorie şi a 236-a oară într-un meci oficial. Madrilenii stau mai bine decât rivala în meciurile directe, au 95 de victorii în toate competiţiile, în timp ce Barcelona are doar 91, iar 49 de meciuri s-au terminat la egalitate. În LaLiga, Real Madrid a bifat 72 de victorii în faţa Barcelonei, în timp ce catalanii au doar 69 de victorii.

Ultima înfruntare dintre cele două în campionat s-a încheiat cu victoria Barcelonei pe Santiago Bernabeu, scor 3-2, atunci Messi a adus victoria Barcelonei cu un gol în minutul 92.

Absenţi:

Barcelona: Deulofeu, Umtiti
Real Madrid: Zidane dispune de tot lotul pentru această partidă

Ultima dată, cele două s-au înfruntat în Supercupa Spaniei, atunci Real Madrid s-a impus în faţa Barcelonei în ambele manşe, cu 3-1 pe Camp Nou, respectiv 2-0 pe Santiago Bernabeu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE