Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ucigaşul suporterului dinamovist "Bubu", condamnat la 14 ani de închisoare

Postat la: 03.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, condamnarea la 14 ani de închisoare pentru omor a tânărului de 25 de ani care a ucis un suporter dinamovist, în august 2016, după un derby FCSB - Dinamo.

Pe lângă Alexandru Badea, a mai fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie şi Andrei Ionuţ Pătraşcu. Cel din urmă a dat startul scandalului, încercând să-i smulgă fularul unuia dintre prietenii dinamovistului ucis.

Adrian Daniel Matei, cunoscut drept "Bubu", a fost lovit în cap de Badea cu baston telescopic, în timp ce se întorcea de la meciul FCSB - Dinamo (1-1). Incidentul a avut loc în apropierea parcului Titan, din Bucureşti.

Adrian Matei a încercat să liniştească spiritele, după ce Alexandru Badea l-a atacat pe un fan al echipei Dinamo, pe motiv că are la gât fularul echipei favorite. Agresorul şi-a vărsat nervii pe "Bubu", pe care l-a lovit în cap. Adrian Matei a fost transportat de urgenţă la spital, însă după trei zile a decedat, scrie mediafax.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE