Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turneul Campionilor. Finala Andy Murray - Novak Djokovici e duminică, la ora 20.00

Postat la: 20.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tenismanul sârb Novak Djokovici va juca finala Turneului Campionilor, duminică, la Londra, împotriva britanicului Andy Murray, după ce l-a învins fără drept de apel pe japonezul Kei Nishikori, cu 6-1, 6-1, sâmbătă seara, în semifinale.

Djokovici, fostul lider mondial, a avut nevoie de doar 66 de minute pentru a se impune în fața numărului 5 ATP. Djokovici are acum 11-2 în meciurile directe cu Nishikori, reușind o serie impresionantă de zece victorii la rând. În prima semifinală, Murray, numărul unu mondial, l-a învins pe canadianul Milos Raonic cu 5-7, 7-6 (7/5), 7-6 (11/9). Câștigătorul finalei de duminică (20,00, ora României) va avea certitudinea de a terminat anul pe primul loc în clasamentul ATP.

Dacă Murray este pentru prima oară în finala Turneului Campionilor, după trei tentative eșuate, Djokovic vizează al cincilea său titlu consecutiv la Londra și al șaselea în total, ceea ce i-ar permite să egaleze recordul lui Roger Federer. Djokovic conduce cu 24-10 în meciurile directe cu Murray, bilanțul din acest an fiind de 3-1 pentru sârb, care s-a impus în finalele de la Australian Open, Madrid și Roland Garros, în vreme ce scoțianul a învins la Roma.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE