Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turneul Campioanelor îşi schimbă locaţia. Simona Halep: "E unul dintre cele mai frumoase locuri din lume."

Postat la: 19.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul mondial Simona Halep a mărturisit, luni, într-o postare pe reţelele de socializare, că a aflat cu bucurie de faptul că Sankt Petersburg este unul dintre oraşele rămase în cursa pentru organizarea Turneului Campioanelor din 2019.

"Mă bucur să aud că Sankt Petersburg este unul dintre minunatele oraşe care candidează pentru organizarea Turneului Campioanelor din 2019. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume şi sunt nerăbdătoare să mă întorc să joc acolo, în 2018, după Australian Open", a notat Halep, într-o postare pe Twitter. Din 2014, Turneul Campioanelor se organizează la Singapore, însă anul viitor va fi ultimul în care competiţia se va desfăşura în oraşul-stat insular din Asia.

Ediţia din 2014 a reprezentat şi debutul Simonei Halep, care nu a mai ratat vreo prezenţă de atunci. Iniţial, şase oraşe, trei dintre ele din China, şi-au anunţat intenţia de a organiza competiţia. În cursă au rămas, însă, doar patru: Praga, Shenzhen, Sankt Petersburg şi Manchester.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE