Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Tricolorii mici" joacă astăzi meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European

Postat la: 16.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reprezentativa Under 21 a României joacă, marţi, la Ploieşti, meciul decisiv cu Liechtenstein pentru calificarea la Campionatul European. Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi mai au nevoie de un singur punct pentru a ajunge la competiţia din Italia.

Meciul dintre România U21 şi Liechtenstein U21 este programat marţi, la ora 21:00 pe stadionul „Ilie Oană" din Ploieşti.

"Vom juca la victorie că noi nu ştim să jucăm la egal. Trebuie să fim concentraţi. Vom întâlni ultima clasată, s-ar putea să avem probleme de concentrare şi nu vrem asta. În fotbal nu se ştie nimic dinainte, dar eu sper să intrăm ca şi cum jucăm cu prima echipă din grupă, Portugalia sau Bosnia. Să nu tratăm acest meci ca pe unul uşor", a spus Mirel Rădoi, înantea meciului România U21 - Liechtenstein U21.

România este lider cu 21 de puncte în grupa 8, urmată de Portugalia cu 19 puncte şi Bosnia cu 18 puncte. Portugalia şi Bosnia vor juca tot marţi, 16 octombrie, de la ora 21:00.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE