ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League. Adversar de coșmar pentru Steaua. Astra a avut noroc. Programul complet al meciurilor

Postat la: 07.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cele două echipe românești care vor juca în play-off-ul Europa League, Steaua și Astra și-au aflat adversarele din ultimul act al calificărilor pentru grupele europene.

În urma tragerii la sorți care a avut loc, vineri, la Nyon (Elveția), Steaua va evolua cu echipa norvegiană Rosenborg. Istoricul confruntărilor dintre cele două echipe le este favorabil nodicilor, care în calificările din 2005, i-au eliminat pe steliști din calificările pentur grupele Champions League. După acel moment, Steaua a jucat în Cupa UEFA și au ajuns, în acel sezon, până în semifinale. Pe teren se aflau, atunci, actualii antrenori ai roș-albaștilor Mirel Rădoi și Nicolae Dică.

În ceea ce privește Astra Giurgiu, sorții le-au fost favorabili, reușind să evite echipe mult mai bine cotate și mai puternice, precum Borusia Dortmund. Totuși, AZ Alkmaar nu este la îndemână, reușind să termine sezonul trecut pe locul trei în Olanda.

Celelate meciuri din play-off-ul Ligii Europa

Milsami - St. Etienne
Altach - Belenenses
MSK Zilina - Athletic Bilbao
Jablonec - Ajax Amsterdam
Young Boys Berna - Qarabaq
Zoria - Legia
Molde - Standard
Plzen - Vojvodina
PAOK - Brondby
Bordaeux - Almaty
Panathinaikos - Qabala
Lech Poznan - Videoton
Southampton - FC Midtjylland
Dinamo Minsk - Salzburg
Rabotniki - Rubin Kazan
Odd - Borussia Dortmund
Liberec - Hajduk Splin
Krasnodar - HJK Helsinki
Atromitos - Fenerbahce
Thun - Sparta Praga

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE